Casa Cortada (Jardí)

Aquest jardí va ser creat durant el segle XIX, quan el carrer del Degà, que el travessava de llevant a ponent- del carrer de l’Escola al carrer de Sant Miquel dels Sants- va ser tallat.
Encara es poden intuir els seus accessos en cada un dels dos carrers. Tot el conjunt segueix un disseny afrancesat, amb tanques retallades de boix, parterres emmarcats entre camins, pèrgoles amb vinya verge,… Hi destaca la presència de la palmera i l’estàtua d’Hèrcules, d’estil neoclàssic i gran qualitat artística, esculpida per Pere Quadres. L’heroi grec, que va derrotar el lleó de Nerea amb les seves pròpies mans, es mostra vigorós i amb rostre greu, desprès de la seva gesta.

Feliu Ventura

Feliu Ventura publicà la tardor de 2019 el seu darrer àlbum, el llibre-CD Convocatòria, després de vora 30 anys sobre els escenaris, 4 LPs en solitari, àlbums i gires amb Lluís Llach, Xerramequ i els Aborígens o Xavi Sarrià.
Aquest és un àlbum concebut a Xàtiva, amb col·laboracions musicals de Ginestà i Pep Gimeno; textos de Jordi Cuixart, Santiago Alba Rico, Natza Farré, David Fernàndez, Carlos Taibo i Júlia Taurinyà entre altres. Feliu fou hàbil i amb la Covid desfermada teixí una gira de petit format a terrats d’arreu del territori amb una trentena d’actuacions durant l’estiu del 2020. Amb la reobertura dels escenaris, el xativí presenta en directe una col·lecció de peces i textos que combina noves cançons amb el repertori clàssic d’aquest autor i cantant de cançons meridional, de llarga distància i vol rasant.

Meritxell Neddermann

Amb vocació per a la música des de ben petita i havent estudiat piano al Conservatori de Barcelona, al Taller de Músics i al Berklee College of Music de Boston, la Meritxell Neddermann torna a casa després de viure un temps a Nova York per publicar el seu primer disc, In the Backyard of the Castle. És un disc amb 9 íntimes composicions d’un estil influenciat pel jazz, l’indie i la música clàssica, i que han estat molt ben rebudes per part de la crítica i el públic. Aquest any, la Meritxell Neddermann seguirà presentant arreu el seu primer treball amb algunes cançons inèdites, amb un espectacle que deixarà corprès a tothom.

Casa Cortada (Jardí)

Feliu Ventura
DV, 4. 18:30 | 19:30 | 20:30 h
DS, 5. 11:30 | 12:30 | 13:30 | 18:30 | 19:30 | 20:30 h
Reserva d’entrades

Meritxell Neddermann
DG, 6. 11:30 | 12:30 | 13:30 h
Reserva d’entrades

Aforament: 50 persones


Accés no adaptat per a persones
amb mobilitat reduïda