Casa Ricart (Jardí)

La Casa Ricart és un dels exemples més reeixits del modernisme a la ciutat. Durant les obres de rehabilitació de la finca, promogudes per Miquel Ricart i Rusconi a principis del segle XX, es va elevar el jardí, on destaca la capella, obra de l’arquitecte Antoni Ferrer, i el cedre i el roure, arbres inclosos en el catàleg d’arbres i arbredes del municipi. Treballs realitzats al subsòl han pogut determinar l’existència d’estructures, probablement associades al traçat de l’antiga muralla medieval.
Des de l’interior es pot observar l’entrada a la ciutat, venint de Barcelona. Actualment és la seu de l’empresa Colomer-Rifà d’elaboració de projectes i gestió d’obres.

Paula Peso

Paula Peso presenta un projecte que ens acosta a la música R&B i funk amb inspiracions de soul. Té una veu poderosa amb un registre pronunciat que embolcalla l’escenari d’una atmosfera càlida però potent a parts iguals. Actualment presenta el seu primer disc Teach You Right, un disc fresc i dinàmic que beu del funk, el soul, la música urbana… amb un “groove” molt personal de l’artista que s’expressa a partir de les seves lletres.
La mà del Lalo López (Fundación Tony Manero), com a productor musical del disc, està present en les cançons donant un toc funk i personal molt especial. També hi és molt present la producció musical de Quiroga que aporta aquest punt més urbà.

Le Nais

Darrere de Le Nais s’hi amaga la Naida. Músic, model, poeta i dissenyadora de joies, nascuda a Balaguer però establerta a Barcelona, Le Nais ens guanya amb la seva autenticitat i la seva màgia. Amb la seva veu que esgarrapa des de dins i el seu món musical nostàlgic i fosc, contrasta amb la seva persona alegre, lluminosa i plena de força. Amb la publicació del seu EP de debut When I Can’t Speak But I Can Sing (2020), Le Nais ens ensenya que el seu projecte té molta personalitat. Amb només un EP ja s’ha fet un forat dins l’escena indie del nostre país, amb actuacions a diversos festivals de casa nostra. Ara presenta els temes del seu debut i els nous singles que ha anat publicant al llarg del 2020 en un directe captivador on Le Nais obre les portes del seu univers particular.

Casa Ricart (Jardí)

Paula Peso
DV, 4. 18 | 19 | 20 h
DS, 5. 11 | 12 | 13 | 18 | 19 h
DG, 6. 11 | 12 | 13 h
Reserva d’entrades

Le Nais
DS, 5. 22 h
Reserva d’entrades

Aforament: 100 persones


Accessible per a persones
amb mobilitat reduïda