El Seminari (Pati de l’Os)

Aquest immens edifici de 18.000 m2 va ser promogut pel bisbe Joan Perelló i Pou un cop finalitzada la Guerra Civil. Va ser projectat per l’arquitecte Lluís Bonet i Garí i construït entre el 1944 i el 1947 per acollir els Seminaris Major i Menor, que havien estat ubicats des del 1770 a l’edifici situat al carrer de Sant Miquel dels Sants.
La volumetria, composició i honestedat de la seva arquitectura, fan que sigui un clar exemple de l’arquitectura de qualitat de la postguerra. L’edifici va ser inaugurat el 1949 i va arribar a formar i a allotjar 384 seminaristes; funció que es va mantenir fins el 1985, quan la manca de vocacions religioses va reorientar les seves activitats formatives amb una mirada oberta i permanent al món canviant i actual.

The Sey Sisters

The Sey Sisters és un espectacular trio de veus que, a través del soul i un estil pop impregnat de sonoritats africanes, s’uneixen per lluitar contra la injustícia i transmetre esperança en el futur. Aquestes tres germanes d’ascendència ghanesa combinen les seves veus en vibrants harmonies acompanyades de ritmes contagiosos que són el vehicle per reivindicar el seu lloc i la seva identitat com a afrodescendents.
En directe són emoció i energia en estat pur i, acompanyades pel pianista i saxofonista Albert Bartolomé, completen un apassionant cercle de bona energia i aire fresc que commou l’ànima i remou consciències. We got your back és el seu tercer àlbum en el qual The Sey Sisters es reinventen musicalment, buscant sonoritats noves per a reafirmar el seu missatge antiracista i feminista.

Clara Peya & Vic Moliner

La pianista i compositora Clara Peya i el baixista i productor Vic Moliner s’uneixen per crear ‘Índiga’, després d’una llarga trajectòria compartida d’escenaris, discos i compromís artístic i social. Peya i Moliner són dues músiques que s’han fet l’una a l’altra creixent a cada projecte que han compartit, i ara es mostren de forma nua i crua per expressar-se plenament i seguir experimentant de manera incansable.
Ens proposen un viatge musical d’altíssima intensitat, de paisatges impossibles creats des del piano i el baix elèctric que es nodreixen de l’electrònica creada sempre en directe. Les composicions de les dues músiques s’entrellacen per donar lloc a un concert on exploren fins a l’últim racó dels seus instruments, ampliats per una electrònica elegant i punyent.

El Seminari (Pati de l’Os)

The Sey Sisters
DV, 4. 22 h
Reserva d’entrades

Clara Peya & Vic Moliner
DS, 5. 22 h
Reserva d’entrades

Aforament: 250 persones


Accés no adaptat per a persones
amb mobilitat reduïda