Hotel les Clarisses (Jardí)

La desafecció de les muralles medievals el 1694 va induir a l’ocupació de l’antic pas de ronda situat a l’interior de les mateixes muralles, amb jardins annexos als edificis existents. Consta l’existència, al costat del balcó que s’aboca a la rambla dels Montcada, de la torre de Sant Francesc, una de les que formaven part de les muralles i que va ser enderrocada a finals del segle XIX. El jardí va ser testimoni de les tertúlies estivals dels convidats d’Antoni d’Espona i de Nuix, prohoms de la cultura de la ciutat durant el Renaixement i va ser conreat com a hort de les monges dominiques de Santa Clara, que s’hi van establir al final de la Guerra Civil, fent construir la tanca de pedra sobre la muralla, per a la seva major intimitat.

Alex Serra & Totidub

Alex Serra & Totidub segueixen presentant In The Real World (Mundo Zurdo 2019), un cant a l’amor i una invitació a crear des del cor. Les seves cançons descriuen aquest despertar a un nou món, que els artistes plantegen com més “real”, que permet viatjar a un lloc més profund, a un lloc on el temps s’atura i on podem reconèixer alguna cosa misteriosa i sagrada que connecta a tots els éssers humans. El concert té forma de viatge iniciàtic i convida a transcendir els límits de l’espai-temps i respira una intimitat pròpia d’un ritual. Una cerimònia que transporta a l’oient a un espai on pot relaxar-se i deixar volar la imaginació per mitjà de l’electrònica, el soul i el dub.

Caïm Riba

Caïm Riba torna a l’escena amb Llunes de Plutó, el seu tercer disc en solitari. Un disc més alegre i positivista compost a cavall entre la gira de Nararai i el confinament, on Caïm aprofita per recuperar vitalitat i agafar força després de superar alguns problemes greus de salut.
Quan va començar a compondre el disc s’encaminava a tenir un caràcter més intens, més roquer i profund, però les necessitats del seu moment vital i la inesperada visita d’una pandèmia mundial han donat al disc un nou aire més despreocupat i vitalista, i amb els sons més rics i electrònics que sempre l’han acompanyat.

Hotel les Clarisses (Jardí)

Alex Serra & Totidub
DV, 4. 18 | 19 h
DS, 5. 11 | 12 | 13 | 18 | 19 | 20 h
DG, 6. 11 | 12 | 13 h
Reserva d’entrades

Caïm Riba
DV, 4. 22 h
Reserva d’entrades

Aforament: 100 persones


Accessible per a persones
amb mobilitat reduïda