Temple Romà (Exterior)

És l’únic edifici recuperat de la ciutat d’Auso, tal com s’anomenava Vic a l’època romana. Fou construït a finals del segle I o inicis del II en un dels indrets més alts de la ciutat i orientat cap a llevant. El segle XI, el comte Guifré el convertí en el castell dels senyors de Montcada.
El temple, a partir d’aquell moment, va quedar integrat en la nova construcció i va perdre la coberta i la columnata de l’atri. El castell, un singular exemple de romànic civil, va tenir diverses funcions, des de residència dels veguers de Vic fins a graner i presó. L’any 1882, amb l’enderroc, s’hi descobriren les restes del temple, i en va començar el procés de reconstrucció. Tot plegat va convertir-lo en un exemple únic a Catalunya.

Intana

Després de la presentació del seu segon disc A plan for us, Intana ens apropa de nou a la seva pròpia foscor lluminosa.
Amb paraules tendres, crues i amb un pop càlid i contagiós, a on de la vulnerabilitat es construeix un lloc idíl·lic, i a on la llum cada cop pesa més. Al 2020 van estrenar alguns singles com “Per ningú”, que és d’una dolçor melancòlica, d’una innocència conscient. Ens inviten a tancar els ulls, a parar el temps i flotar, a protegir-nos en una mirada. I potser així, per un moment, poder creure que tot va bé. Actualment estan preparant el que serà el seu tercer disc de llarga durada, del que ja podrem escoltar alguna cançó en directe.

Caseta

Dos anys després del seu primer LP Naufragi, Caseta van tornar al 2019 amb Surto del son, un segon LP que va significar una transformació per la banda i una cerca de noves idees i de nous camins.
Queden enrere les referències més folk i s’endinsen en les textures de l’electrònica amb referents com Kiasmos, John Hoppkins, The Blaze, Apparat o Moderat. Al 2020 van aprofitar el confinament per crear l’EP de 6 cançons OK on la banda segueix investigant noves sonoritats.

Temple Romà (Exterior)

Intana
DS, 5. 11 | 12 | 13 | 18 | 19 | 20 h
Reserva d’entrades

Caseta
DG, 6. 11 | 12 | 13 h
Reserva d’entrades

Aforament: 30 persones


Accés no adaptat per a persones
amb mobilitat reduïda