Capella de la Guia

La Guia té un origen molt antic, probablement de l’època romana, amb la possible existència en aquest lloc d’un altar situat al peu del camí de Barcino a l’Auso romana. Un altar dedicat a la deessa romana Tutela (guia), protectora de les persones i dels viatgers.

L’edifici actual, obra de l’arquitecte Leandre Serrallach, va ser construït el 1866 on ja hi havia una petita capella, possiblement del 1779. És d’estil eclèctic, amb una façana simètrica respecte d’un eix central, amb un bonic portal adovellat i una porta amb ornamentacions de forja. Sobre el portal hi ha un carreu quadrat amb una creu grega refosa a la pedra, un òcul i un campanar d’espadanya.

Tokem x Tu

Tokem x Tu és un grup de batucada de Barcelona que va celebrar l’any passat el seu desè aniversari i passa per un dels seus millors moments a nivell artístic. En aquests deu anys de trajectòria, ha estat guardonat en diverses ocasions en reconeguts concursos del territori i actualment forma part de la iniciativa “Pobles creatius” a través de la qual els seus membres visitaran diversos municipis durant aquest 2022.

Tant el grup Tokem x Tu Professional com el grup Tokem x Tu Party (grup dels alumnes de l’escola d’Adults Tokem x Tu) ofereixen una batucada d’alta intensitat i us sorprendran amb ritmes molt ballables, coreografies molt visuals i una divertida interacció amb el públic que no deixen indiferent!

Capella de la Guia
Com arribar-hi

Tokem x Tu
DV, 3. 18:30 h
DG, 5. 11:30 h

Tronada La Carbassa
DS, 4. 18:30 h

Aforament: lliure


Accessible per a persones
amb mobilitat reduïda