Casa Ricart (Jardí)

La Casa Ricart és un dels exemples més reeixits del modernisme a la ciutat. Durant les obres de rehabilitació de la finca, promogudes per Miquel Ricart i Rusconi a principis del segle XX, es va elevar el jardí, on destaca la capella, obra de l’arquitecte Antoni Ferrer, i el cedre i el roure, arbres inclosos en el catàleg d’arbres i arbredes del municipi. Treballs realitzats al subsol han pogut determinar l’existència d’estructures, probablement associades al traçat de l’antiga muralla medieval. Des de l’interior es pot observar l’entrada a la ciutat, venint de Barcelona. Actualment, és la seu de l’empresa Colomer-Rifà d’elaboració de projectes i gestió d’obres.

Las Karamba

Mescla multicultural entre Veneçuela, Cuba, Argentina, Panamà i Catalunya. Una formació que dona lloc a un estil musical on es reconeix el son, el ‘chachachá’, la salsa, la timba i la música urbana, des d’una perspectiva social feminista.

Es funda l’any 2018 als carrers de Barcelona, entre el caos, el tràfic, la ciutat i l’estrès, amb la necessitat d’adquirir forces, combatre les pors i contagiar l’alegria i la il·lusió a tot el públic.

Neix l’empatia entre set històries de vida. Històries de migracions i herències musicals, amb la intenció de perseguir somnis, experimentar el potencial i la sensibilitat humana.

Actualment, la banda està integrada per Ahyvin Bruno (veu i guiro), Rita Baulida (timbal), Ahylin Bruno (congues), Liviet Ojeda (piano), Natasha Arizu (teclat) i Anggie Obin (flauta), qui amb el seu primer treball ‘Camino Así’ aporten color i llum allà on van.

Casa Ricart (Jardí)
Com arribar-hi

Las Karamba
DS, 4. 22 h
Reserva d’entrades

Aforament: 200 persones


Accessible per a persones
amb mobilitat reduïda