Casa Vilarrúbia (Terrassa)

L’edifici és una mostra de la millor arquitectura dels estils eclèctics de mitjan segle XIX de Vic. Cal destacar-ne la unitat de composició, el volum de planta baixa que suporta la terrassa amb un dels pocs exemples, a Vic, de la utilització de balustres de ceràmica cuita, i sobretot la magnífica façana neogòtica amb pintures a les galeries.

A l’interior, sorprèn la gran profusió de pintures en les sales, imitant motllures, en sostres i parets. Les pintures d’estil popular que hi ha sota la protecció dels porxos, a la terrassa, podrien representar antigues propietats de la família Vilarrúbia, com Masferrer a Sant Sadurní d’Osormort, paratges propers com el pont de Malafogassa, o bé paisatges de l’imaginari clàssic i romàntic.

Alba Morena

Alba Morena presenta el seu primer treball ‘Las Dos Edades’ (Autoeditat, 2021), on s’interrelacionen diferents gèneres: des de l’electrònica a la música urbana, passant per la música clàssica, el flamenc i els gèneres alternatius. Hi aborda temes com el suïcidi, el dol, l’amor tòxic i la consciència-herència familiar, entre d’altres. Un camí que va des de la seva infància fins a una complicada maduresa, on barreja versions i peces originals. A sobre l’escenari proposa un viatge conceptual i artístic on s’harmonitzen diferents disciplines com el teatre i la dansa que, juntament amb la música, pretenen emocionar i entretenir al públic.

Casa Vilarrúbia (Terrassa)
Com arribar-hi

Alba Morena
DV, 3. 18:30 | 19:30 | 20:30 h
DS, 4. 18:30 | 19:30 | 20:30 h
DG, 5. 11:30 | 12:30 | 13:30 h
Reserva d’entrades

Aforament: 50 persones


Accés no adaptat per a persones
amb mobilitat reduïda