Convent de Santa Clara – Hotel les Clarisses (Jardí)

La desafecció de les muralles medievals el 1694 va induir a l’ocupació de l’antic pas de ronda situat a l’interior de les mateixes muralles, amb jardins annexos als edificis existents. Consta l’existència, al costat del balcó que s’aboca a la rambla dels Montcada, de la torre de Sant Francesc, una de les que formaven part de les muralles i que va ser enderrocada a finals del segle XIX. El jardí va ser testimoni de les tertúlies estivals dels convidats d’Antoni d’Espona i de Nuix, prohoms de la cultura de la ciutat durant el Renaixement i va ser conreat com a hort de les monges dominiques de Santa Clara, que s’hi van establir al final de la Guerra Civil, fent construir la tanca de pedra sobre la muralla, per a la seva major intimitat.

Marta Knight

Marta Knight diu que només vol crear cançons per escoltar a la seva habitació quan tothom dorm. La barcelonina de 23 anys, que va passar la seva adolescència obsessionada amb Oasis, The Stone Roses i The Smiths abans d’enamorar-se de cantautors com Johnny Cash, Tracy Chapman i Bob Dylan, escriu per a l’espai nocturn entre la mitjanit i l’alba. Les seves cançons nocturnes brillen com rètols de neó, resplendeixen com fars i parpellegen com satèl·lits en la distància, brindant als solitaris, amants i insomnes alguna cosa en què sostenir-se. El seu és un univers de confessions nocturnes, un conjunt d’aquells moments en què és tan probable enamorar-se com quedar-se mirant al sostre mentre et preguntes exactament què fas amb la teva vida i on et poden portar tantes possibilitats. El seu disc debut, ‘Strange Times Forever’ es publica el pròxim 3 de juny de 2022.

Gnaposs

Gnaposs presenta el seu sisè disc d’estudi ‘I Don’t Really Give a Shit’.

Tothom surt més feliç de què ha entrat després d’un concert de Gnaposs. Prenent com a base el Funk, aquest artista salta còmodament d’estil a estil d’una manera electrificant, fresca i única. Funk, Rock, Blues, Country, Jazz i el que els hi vingui al cap en les seves improvisacions. Sens dubte, Gnaposs té una veu musical pròpia.

David Muñoz “Gnaposs” és un reputat guitarrista de l’escena barcelonina, conegut per acompanyar a artistes com Jarabe de Palo, Els Pets, El Niño de la Hipoteca, Hotel Cochambre, Shuarma o The Bon Scott Band.

David Muñoz, Gnaposs – Guitarra i veu
Jordi Franco, Franky – Baix
Pere Foved – Bateria
Arecio Smith – Teclats
Jimmy Jenks – Saxo
Mathew Simon – Trompeta

Convent de Santa Clara
Hotel les Clarisses (Jardí)
Com arribar-hi

Marta Knight
DV, 3. 18 | 19 h
DS, 4. 18 | 19 | 20 h
DG, 5. 11 | 12 | 13 h
Reserva d’entrades

Gnaposs
DV, 3. 22 h
Reserva d’entrades

Aforament: 150 persones


Accessible per a persones
amb mobilitat reduïda