L’Albergueria (Pati)

L’Albergueria, hospital de pobres i passavolants, existeix com a institució des del 1064. L’edifici situat a la part posterior de la Catedral, prop d’un dels accessos principals a la ciutat a través del pont de Queralt, en un carreró que comunicava amb el claustre medieval, va ser construït al segle XI i tingué funcions de residència clerical i alhora d’hospital, dirigit per un alberguer que depenia directament de la seu. Les últimes obres realitzades han permès recuperar la cota del pati posterior i poder observar la muralla de Pere III.

Isabel Vinardell i Isabelle Laudenbach

Isabel Vinardell i Isabelle Laudenbach construeixen un repertori íntim a partir de l’experiència pròpia i de les propostes poètiques dels autors més destacats de l’escena actual com Mireia Calafell, Héctor Arnau, Laura Tomàs o Dorothée Volut, que es va prestar a escriure un text inèdit que pogués recollir la seva expressió més lliure. ‘Diëresis’ és també un homenatge a un dels grans alliberadors de la paraula, Paco Ibàñez.

La veu i la dansa d’Isabel Vinardell i els sons de la guitarra i els cors d’Isabelle Laudenbach ens situaran en un punt de partida per accedir a aquest coneixement íntim que va directament a l’ànima i al cos.

L’Albergueria (Pati)
Com arribar-hi

Isabel Vinardell i Isabelle Laudenbach
DV, 3. 18:30 | 19:30 | 20:30 h
DS, 4. 18:30 | 19:30 | 20:30 h
DG, 5. 11:30 | 12:30 | 13:30 h
Reserva d’entrades

Aforament: 50 persones


Accés no adaptat per a persones
amb mobilitat reduïda