BALCONA DE L’AJUNTAMENT

XARIM ARESTÉ
ESTIL MUSICAL: POP ROCK

DV, 17. 18 | 19 | 20 h
DS, 18. 18 | 19 | 20 h
DG, 19. 11 | 12 | 13 h


Accessible per a persones
amb mobilitat reduïda

BALCONA DE L’AJUNTAMENT

Espai de recepció d’autoritats i protagonista de proclames.

L’escut barroc damunt de la balconada, símbol de la ciutat des de l’època medieval, representa la dualitat de govern existent en aquells temps entre l’Església i la Corona. Fou un dels primers treballs de l’escultor manresà Francesc Grau, considerat un dels més prestigiosos del segle XVII a Catalunya, que va aprendre l’ofici després d’haver treballat durant un decenni al taller del seu pare.

Va ser col·locat al 1671, durant la construcció de l’edifici que va dirigir Fra Josep de la Concepció, amb qui Francesc  Grau col·laborà sovint. De les seves obres destaca el sepulcre de Sant Oleguer a la catedral de Barcelona, realitzat al 1678.

XARIM ARESTÉ

Presenta el seu esperat nou disc El nus i altres mons. Un disc que, com tots, comença i acaba amb una història d’amor: la història dels nostres nusos i de tot el que fem per desfer-los. Amb aquest disc i aquesta gira s’ha volgut que es representés la paradoxa de l’existència sencera resumida en una història d’amor i una intuïció inconcreta però persistent: des d’allò més carnal i material fins a allò més sublim i essencial. De les llums i de les ombres. Proposa un concert elèctric, valent, vibrant i explosiu que, tot desfent nusos, ens convida a conèixer els altres mons que habiten en nosaltres.