CASA VILARRÚBIA (TERRASSA)
AFORAMENT: 60 PERSONES

NANDU
ESTIL MUSICAL: POP

DV, 17. 18 | 19 | 20 h
DS, 18. 18 | 19 | 20 h
DG, 19. 11 | 12 | 13 h


Accés no adaptat per a persones
amb mobilitat reduïda

CASA VILARRÚBIA (TERRASSA)

L’edifici és una mostra de la millor arquitectura dels estils eclèctics de mitjan segle XIX de Vic. Cal destacar-ne la unitat de composició, el volum de planta baixa que suporta la terrassa amb un dels pocs exemples, a Vic, de la utilització de balustres de ceràmica cuita, i sobretot la magnífica façana neogòtica amb pintures a les galeries.

A l’interior, sorprèn la gran profusió de pintures en les sales, imitant motllures, en sostres i parets.

Les pintures d’estil popular que hi ha sota la protecció dels porxos, a la terrassa, podrien representar antigues propietats de la família Vilarrúbia, com Masferrer a Sant Sadurní d’Osormort, paratges propers com el pont de Malafogassa, o bé paisatges de l’imaginari clàssic i romàntic.

NANDU

Fernando és un dels tres personatges que habiten en l’últim disc dels NYANDÚ. FERNANDO ROGELIO ESTÉVEZ (LAV Records, 2018), ha estat aclamat per la crítica i el públic. El predicador que va canviar La Bíblia per altres tipus de llibres diu que la fe és el poc que ens queda, avui dia, i hem de poder dipositar-la on vulguem per sobreviure. Ell l’ha trobat en les cançons i la poesia. Per primera vegada en la gira de presentació del nou disc podrem veure’l orant en solitari. Consagrant la guitarra i la veu en el cos i la sang, en l’ànima.