PLANTA NOBLE DE L’AJUNTAMENT
AFORAMENT: 60 PERSONES

CATI REUS
ESTIL MUSICAL: CLÀSSICA

DV, 17. 18.30 | 19.30 | 20.30 h
DS, 18. 18.30 | 19.30 | 20.30 h
DG, 19. 11.30 | 12.30 | 13.30 h


Accessible per a persones
amb mobilitat reduïda

PLANTA NOBLE DE L’AJUNTAMENT

A mitjans del segle XVII, el Consell enderrocà totes les cases adquirides fins llavors a les places del Pes, de la Rosa i les que mancaven per sortir al Mercadal per ampliar l’edifici original, que actualment conté la Sala de Columna. Disposar d’un solar que tocava per totes bandes a la via pública animà els consellers de l’època a construir un edifici comunal adaptat a les funcions que li pertocaven. El projecte fou encarregat a Fra Josep de la Concepció, aleshores conegut arquitecte, que el va redactar al 1670. Les obres es realitzaren aprofitant parets mestres, patis interiors i, fins i tot, escales. El pla de l’arquitecte fou seguit fidelment en l’expressió de les façanes, en el respecte a la Sala de la Columna i sobretot en la construcció de la nova Sala del Consell.

CATI REUS

Inicia els estudis de violí amb Bernat Pomar i acaba el grau mig al Conservatori de Palma amb Fernando Villar i Ricardo Duato. Obté el títol superior amb matrícula d’honor i el premi de final de carrera amb Smerald Spahiu i Agustín León Ara. Ha ampliat estudis a l’ESMUC i a la Universität Mozarteum de Salzburg. Ha estudiat amb els professors Kay Gleusteen, Serguei Fatkouline, Tatiana Aleschinski, Paul Roczek, Quartet Ysaie i Quartet Casals. També ha rebut classes de Vartan Manoogian, Santiago Juan, Vera Martínez Mehener, Abel Tomàs i Latika Honda-Rossenberg. Ha estat premiada en diversos concursos com el de Joventuts Musicals d’Espanya, Art Jove, Les Corts, Cambra de Terrassa, Cambra de Manresa, Vinaròs i Santiago de Compostel·la, entre d’altres.

Actualment estudia violí barroc amb Alba Roca, és professora del Conservatori de Música de Vic, cap de violins segons de l’Orquestra Simfònica Camera Musicae i membre del Trio Sonart. Toca amb un violí David Bagué.