4a Edició

Espais de patrimoni de Vic obren les portes per deixar-se escoltar. Enguany, 14 espais oberts durant tres dies, molt ben amenitzats per concerts de qualitat de música clàssica o moderna d’uns vint minuts de durada. Aquest binomi entre patrimoni i cultura, entre cases i música, permet que els visitants i espectadors gaudeixin d’uns secrets reservats només per a les bones ocasions. La ciutat de Vic agraeix la bona predisposició dels propietaris de les cases i espais d’interès patrimonial que en aquesta quarta edició obren les portes al públic per poder ser visitades. Així mateix es convida a nous punts d’interès que vulguin sumar-se a aquest projecte generós de ciutat que any rere any mostra el seu patrimoni en estat pur.

 Des de l’Ajuntament de Vic esperem que el ‘so de les cases 2109’ pugui tornar a ser un èxit col·lectiu, i la conjunció entre espais-artistes-espectadors torni a vibrar com en les tres edicions anteriors. Igualment, amb antelació, disculpeu les molèsties que puguin ocasionar l’accessibilitat d’alguns llocs determinats que, pel seu limitat aforament, generin més cues de les que es voldrien.

Durant els tres dies es podrà gaudir del projecte d’ornamentació floral al Temple Romà que forma part del ‘Vic Floreix’. Dirigit pels professors d’Smilax Escola d’Art Floral, té la col·laboració de l’Associació de Floristes de Vic, de Vic Comerç i de l’Ajuntament de Vic.

Amb tot, que tingueu un bon SO 2019!